Komentara: 0
Pregleda: 3616

Polufinale kupa Srbije: ŽOK Crvena zvezda - Spartak

03.03.2010. u 16:48h
Izvor: RTV Yueco
Polufinale kupa Srbije: ŽOK Crvena zvezda - Spartak

Učesnici finalnog turnira 44.kupa Srbije za odbojkašice Crvena Zvezda I Poštar osvojili su do sada 18 titula pobednika nacionalnog kupa. Crvena Zvezda tehnički organizator je rekorder po broju titula, 12 puta je bila pobednik kupa,dok je ekipa Poštara odvojila šest titula.. Odbojkašice Spartaka I Dinama iz Pančeva do sada nisu bili pobednici kupa.

Igračice Spartaka sa puno optimizma očekuju finale kupa Srbije,koje se igra za dane vikenda.Subotički tim želi da prekine tradiciju beogradskih klubova ,ali svesnu su igračice Saše Nedeljkovića da ih u polufinalu čeka Crvena Zvezda koja nije nepobediva,

S obzirom na rezultate u sezoni 2009 2010 ljubitelji odbpojke uživaće u igri sve četiri ekipe koje su obezbedile učešće na finalnom turniru kupa Srbije. Kup utakmice su specifične,ekipe nemaju pravo na kiks. Tim koji bude raspoloženiji koji bude manje grešio će osvojiti pehar.

Prve polufinalne utakmice igraju se u subotu šestog marta.Od 18 časova igraće Poštar 064 I Dinamo,a u drugom polufinalu od 20 časova i 30 minuta igraće Crvena Zvezda i Spartak. Finalna utakmica igra se dan kasnije od 16 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3616
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.