Komentara: 0
Pregleda: 6058

Ponovo radi "Jugoton"

15.05.2010. u 14:36h
Izvor: RTV Yueco
Ponovo radi "Jugoton"

Izdavačka kuća Jugoton ponovo je otvorila prodavnicu u našem gradu. Subotičani će u novootvorenoj prodavnici moći da kupe orginal diskove najvećih muzičkih zvezda nekadašnje Jugoslavije, kao što su Arsen Dedić, Josipa Lisac, Oliver Dragojević, Parni Valjak i mnogi drugi.

Prodavnica Jugoton nalazi se na starom mestu u ulici Matka Vuković broj 5. Jugoton je osnovan 10. jula 1974. godine kao prva izdavačka kuća, koja je 1990. godine dobila novo ime - Kroacija rekords. Zbog prepoznatljivosti brenda ova izdavačka kuća ponovo je otvorila prodavnicu pod starim nazivom Jugoton u Beogradu i Subotici.

U novootvorenoj prodavnici mogu se kupiti kolekcije diskova kao što su ultimat, platinum i mnoge druge. Gabor Bunford, jedan od najpoznatijih subotičkih pa i srpskih muzičara, kaže da mu je drago da su se konačno u prodaju našli orginal diskovi sa kvalitetnom muzikom. On napominje da je njemu kao muzičaru bitno da orginal kolekcije diskova one izumru uprokos pirateriji koje je u našoj zemlji uzela maha.

Pre godinu dana Jugoton prodavnica otvorena je i u Beogradu, što je kod ljubitelja muzike izazvalo veliko interesovanje, kako zbog kvaliteta muzike tako i zbog originalnih izdanja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6058
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.