Komentara: 0
Pregleda: 1718

Popust od 25 odsto na asortiman brenda "Keramike Jovanović"

04.03.2022. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Popust od 25 odsto na asortiman brenda "Keramike Jovanović"

Kompanija "Keramika Jovanović" ove godine odlučila se na slogan „Popusti damama“, a uoči praznika posvećenom upravo nežnijem polu. Kao razlog objasnili su da u kontaktu sa svojim kupcima, u salonima ili putem ostalih kanala komunikacije, nailazili su na vrlo duhovite komentare i reakcije, a sve u smislu „popuštanja damama“...

- Svima je vrlo dobro jasno da se ovaj slogan odnosi na akcijski popust u našim salonima i on se odobrava svim kupcima, bez obzira kog su pola. Ono što je neosporno je da su upravo dame te koje odlučuju o artiklima kojima se oprema dom, pa tako i kupatilo. Dame su odgovorne, u najvećoj meri, za stvaranje toplog, skladnog porodičnog gnezda - naglašavaju iz Keramike Joavnović.

Popust od 25 odsto na asortiman brenda "Keramike Jovanović"Popust od 25 odsto na asortiman brenda "Keramike Jovanović"I ovog puta popustom od 25% će biti obuhvaćeni artikli sopstvenog brenda „Keramika Jovanović“, a to su tuš kabine i paravani od kaljenog stakla i kupatilski nameštaj.

- Svakoga dana poštujemo naše majke, supruge, prijateljice, a ovim praznikom ističemo i slavimo njihovu mudrost, snagu, lepotu i jedinstvenost duha, zato vas pozivamo da posetite naš salon 8. i 9. marta i iskoristite našu veliku akciju i proslavite Dan žena zajedno sa nama - poručuju iz Keramike Jovanović.

Popust od 25 odsto na asortiman brenda "Keramike Jovanović"

Salon u Subotici se nalazi na već dobro poznatoj adresi u ulici Matije Gupca broj 6, a kompletan asortiman „Keramike Jovanović“ možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1718
Povezane teme

opšta bolnica

rak grlića materice

tumor dojke

onkologija

skrining

rak debelog creva

rak pluća

mesec borbe protiv malignih bolesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.