Komentara: 1
Pregleda: 1826

Poseta Bojana Pajtića Subotici

30.03.2009. u 18:08h
Izvor: RTV Yueco
<p>Radovi na kompleksu bazena u Dudovoj &scaron;umi i platou dr Zorana Đinđića biće u narednom periodu finansirani sa ne&scaron;to manje od 300 miliona dinara, najavio je danas u Subotici predsednik Izvr&scaron;nog veća Vojvodine Bojan Pajtić. Ova sredstva su obezbeđena kroz Fond z kapitalna ulaganja Vojvodine iz kojeg je u Suboticu uloženo ili će tek biti uloženo oko 2,5 milijardi dinara. Oba projekta su razvojnog karaktera jer će njihova izgradnja omogućiti upo&scaron;ljavanje građevinskih firmi i dvadesetak drugih oblasti koje su međusobno povezane.</p>
Poseta Bojana Pajtića Subotici

Gradonačelnik Subotice i predsednik Izvršnog veća Vojvodine položili su kamen temeljac za poslovni kompleksa bazena u Dudovoj šumi. Projekat je započet pre desetak godina a danas je nastavljeno sa izgradnjom ovog kompleksa koji bi trebalo da se stavi u funkciju do 2011 godine.

Radovi na čeličnoj konstrukciji objekta koja je ranije postavljena i radovi koji će tek uslediti finansiraće se sa 250 miliona dinara iz fonda za Kapitalna ulaganja Vojvodine. Ukupno će za dve godine u Suboticu iz ovog fonda biti uloženo 2,5 milijardi dinara za preko 100 projekata.

Delegacija iz Novog Sada obišla je i plato dr Zorana Đinđića. I ova investicija će biti finansirana pokrajinskim sredstvima u visini od 26 miliona dinara. Radovi će početi čim bude uplaćen novac, a do 2010. radovi bi trebalo da budu gotovi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1826
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.