Komentara: 4
Pregleda: 4391

Poseta delegacija iz S. Irske i Hrvatske Subotici

25.09.2012. u 18:53h
U petak, 21. septembra delegacija nevladinih organizacija iz Severne Irske je posetila Suboticu.
Poseta delegacija iz S. Irske i Hrvatske Subotici

Razlog posete bila je saradnja u nevladinom sektoru i Subotica kao svetao primer grada koji funkcioniše, radi i delujuje u multikulturalnoj i međunacionalnoj sredini.

Ovom prilikom Gradsku upravu su posetili Ken Annett i Magie O Conor iz Severne Irske, ispred nevladinih organizacija uključenih u međunarodni projekat MOST čiji je fokus na istraživanju i građenju odnosa u mešovitim društvenim zajednicama i Sanja Španja iz Vukovara, Republika Hrvatska kao jedna od učesnica ovog programa iz susedne zemlje.

Goste su u Plavoj sali dočekali Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za omladinu i turizam i Josipa Ivanković, savetnica gradonačelnika zadužena za međunarodnu saradnju i nevladin sektor.

Poseta delegacija iz S. Irske i Hrvatske Subotici

Rezultat ove saradnje naš grad će videti u martu naredne godine, kada će učesnici međunarodnog projekta MOST posetiti Suboticu i od omladine i predstavnika gradske uprave čuti kako je moguće uspešno raditi i sarađivati u mešovitoj nacionalnoj zajednici.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4391

Povezana vest

Povezane teme

josipa ivanković

vjekoslav ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.