Komentara: 8
Pregleda: 4538

Postavljena javna česma ispred OŠ "10. oktobar"

07.08.2015. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Posle tri godine, od kada su nadležni u MZ "Novi grad" pokrenuli inicijativu da dobiju javnu česmu u centru MZ, to su najzad i uspeli da ostvare. Pre dva dana, kod dvorišta OŠ “10. oktobar“ postavljena je česma sa pijaćom vodom. To je samo jedna od pet česmi, koje je u poslednjih mesec dana na teritoriji Grada i u prigradskim naseljima, postavila Direkcija za izgradnju Grada Subotica.
Postavljena javna česma ispred OŠ "10. oktobar"

Koliko je, posebno na visokim temperaturama, značajna javna česma sa pijaćom vodom, zna i naša mala sugrađanka, Danica Paći. Danica kaže da svako veče na igralištu OŠ „10. oktobar“ ima puno dece, kojoj je nakon sportskih aktivnosti neophodna voda za osveženje.

Posle više od tri godine, nadležni u MZ Novi grad uspeli su u svojoj nameri da u centru MZ, ka kome gravitira oko 3000 stanovnika, postave česmu sa pijaćom vodom. Uz minimalne radove na postojećoj pumpi, postavljena je česma, koju će koristiti svi građani ove MZ, ali i oni koji iz drugih delova grada dolaze na košarkaški i fudbalski teren zbog rekeracije.

Ovo je samo jedna od pet česmi, u ukupnoj vrednosti od 1.600.000 dinara, koje je u poslednjih mesec dana postavila Direkcija za izgradnju Grada Subotica. Javne česme su postavljene i u Ulici Isidore Sekulić, kod objekta MZ "Makova sedmica", kod škole u Bačkim Vinogradima i u Zelengorskoj ulici na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 4538
Povezane teme

mz novi grad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.