Komentara: 23
Pregleda: 2383
Foto

Potpredsednik Pokrajinske vlade u radnoj poseti Subotici

27.05.2021. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
Potpredsednik Pokrajinske vlade u radnoj poseti Subotici

Privredna slika, kao razvoj ženskog i socijalnog preduzetništva bile su tema današnjeg susreta Branka Ćurčića,  potpredsednika Pokrajinske vlade i predsednika Saveta za koordinaciju i praćenje privrednih aktivnosti AP Vojvodine I Srđana Samardžića, člana Gradskog veća za privredu i turizam.

- Razgovarali smo o aktuelnom stanju u privredi i ekonomskim kretanjima, razgovarali smo i o industrijskoj zoni, biznis inkubatoru, socijalnom i ženskom preduzetništvu, a iscrpne informacije koje smo dobili biće deo Master plana za celu AP Vojvodinu – rekao je posle sastanka Ćurčić.

Potpredsednik Pokrajinske vlade u radnoj poseti SuboticiNeizbežna tema su posledice pandemije sa kojom se suočavamo u poslednjih 16 meseci.

- Cilj nam je da zadržimo nivo zaštite stanovništva i održimo vitalnost privrede. Svi zajedno se trudimo da održimo nivo investicione klime I otvaranje radnih mesta – poručio je Samardžić.
Posle prijema zvaničnici su posetili Poslovni inkubator.

Izvor: Subotica.com
Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića Prijem za potpredsednika Vlade Vojvodine Branka Đurića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 23
Pregleda: 2383
Povezane teme

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.