Komentara: 0
Pregleda: 1351

Potrebna pomoć u realizaciji besplatnih radionica za socijalno ugrožene mališane

06.05.2022. u 23:18h
Izvor: Subotica.com
Humanitarno udruženje "Za Suboticu svim srcem" poziva sugrađane dobre volje da, novčanim donacijama, pomognu u realizaciji projekta pod nazivom "Medina kreativna radionica" u okviru kog će biti organizovane besplatne, kreativne radionice za mališane iz socijalno ugroženih porodica.
Potrebna pomoć u realizaciji besplatnih radionica za socijalno ugrožene mališane

Iz Udruženja "Za Suboticu svim srcem" navode da im je namera da mališani, pored redovnog obrazovanja, dobiju priliku da učestvuju i u vannastavnim aktivnostima i na taj način obogate odrastanje, te slobodno vreme provedu na kreativan i zabavan način.

- Roditelji su prinuđeni da izdvajaju pozamašne sume novca za razne dodatne aktivnosti, što i pored truda i volje roditelja nije svakom detetu jednako dostupno. Kroz besplatne radionice, deca će se edukovati o veštinama izrade ručnih radova, a biće u prilici i da provedu kvalitetno vreme sa vršnjacima i na taj način steknu nova poznanstva, ujedno razvijajući kreativnost i motoričke sposobnosti.

U prvom krugu projekta, predviđene su 4 radionice kroz koje bi prošlo oko 40 mališana iz socijalno ugroženih porodica. Nakon realizacije određenog broja radionica, u planu je da se organizuje i nekoliko humanitarnih bazara na kojima će se izrađeni predmeti prodavati, a prikupljena novčana sredstva će biti iskorišćena za kupovinu materijala za novi ciklus radionica.

- Kako bi smo započeli realizaciju besplatnih radionica za mališane iz socijalno ugroženih porodica, potrebno nam je 80 hiljada dinara za kupovinu boja, četkica, lepkova, premaza i drugih materijala za realizaciju radionica.

Svi građani koji žele da pomognu realizaciju besplatnih radionica za decu iz socijalno ugroženih porodioca mogu to da učine donacijom na platformi Donacije.rs ili uplatom na račun Udruženja "Za Suboticu svim srcem" 160-6000000769250-26 (Primalac: "Za Suboticu svim srcem", adresa: Senćanski put 5).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1351
Povezane teme

Humanitarna akcija

radionice za decu

udruženje za suboticu svim srcem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.