Komentara: 27
Pregleda: 12437
Video
Foto

Požar na zemljištu na Palićkom putu lokalizovan, na površini od 70 hektara intervenisalo 13 vatrogasnih vozila

13.07.2022. u 16:24h > 17:01
Izvor: Subotica.com
Nešto posle 13 časova na poljoprivrenom zemljištu nedaleko od kasarne "Petar Drapšin", u naselju Veliki Radanovac, izbio je požar. Na terenu je više vatrogasnih ekipa. Zbog vetra požar se proširio i na rastinje duž Palićkog puta, koji je trenutno obavijen gustim dimom. Policija reguliše saobraćaj.
Požar na zemljištu na Palićkom putu lokalizovan, na površini od 70 hektara intervenisalo 13 vatrogasnih vozila

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Subotici požar, još uvek nepoznatog uzroka, zahvatio je veliku površinu te su sve raspoložive ekipe vatrogasaca na terenu.

- U pitanju je nisko rastinje i zbog vetra i visokih temperatura požar se brzo proširio. Vatrogasne službe ga drže pod kontrolom, radi se na gašenju požara i, što je najbitnije, građani nisu ugroženi – kažu u subotičkoj policiji.

Požar na zemljištu na Palićkom putu lokalizovan, na površini od 70 hektara intervenisalo 13 vatrogasnih vozilaPožar na zemljištu na Palićkom putu lokalizovan, na površini od 70 hektara intervenisalo 13 vatrogasnih vozila

Kako smo se i sami uverili vatrena stihija se nije proširila na obližnje stambene objekte a vatrogasne ekipe su iz više pravaca gasile požar.

Nešto posle 14 časova vatra je stavljena pod kontrolu, ali su vatrogasne ekipe nastavile gašenje požara, odnosno dogasivanje.

Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica intervenisao je veći broj vatrogasaca sa trinaest vatrogasnih vozila. Stigla je pomoć iz Bačke Topole, Stare Moravice i Malog Iđoša.

Vatra je zahvatila površinu od oko 70 hektara strnjike, suve trave i niskog rastinja.

Izvor: Subotica.com
Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put Požar na poljoprivrednom zemljištu  uz Palićki put
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 dana
Komentara: 27
Pregleda: 12437
Povezane teme

požar

vatrogasci

vatrogasna služba

vatrogasci spasioci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.