Komentara: 15
Pregleda: 6591

Požar u fabrici nameštaja Bajmok

27.09.2013. u 16:43h
Izvor: RTV Yueco
Jutros izbio je požar u fabrici nameštaja u Bajmoku “IMB”. Članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva odmah su izašli na lice mesta i sanirali požar u čemu su im pomogli i zaposleni u fabrici. Požar je izbio u lakirnici i farbari. Subotički vatrogasci su došli i uradili uviđaj kako bi se utvrdio uzrok požara. Inače, ovo nije prvi put da je u ovom delu fabrike izbio požar.
Požar u fabrici nameštaja Bajmok

Radnici fabrike nameštaja u Bajmoku saniraju krov i unutrašnjost prostorije za lakiranje i farbanje nameštaje gde je izbio požar. Šteta je na svu sreću materijalna, a kolika je tačno utvrdiće subotički vatrogasci. Članovi Dobrovoljno vatrogasnog društva “Bajmok” u 7 i 30 časova izašli su na teren sa dva vozila i 8 vatrogasaca. Fabrika je sastavljena iz više hala.

Gradonačelnik i predstavnici lokalne samouprave obišli su fabriku i razgovarali sa radnicima sa ciljem da im pomognu ukoliko mogu. Odbornik lokalne samouprave je istakao da fabrika jedina koja radi u Bajmoku.

Direktor fabrike i poslovođa nisu želeli da razgovaraju sa novinarima. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 6591
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.