Komentara: 5
Pregleda: 4211

Poziv na volontiranje i edukativne radionice i okviru festivala Omladina 2016

11.05.2016. u 02:12h
Izvor: Subotica.com
U sklopu održavanja festivala Omladina 2016. Kancelarija za mlade Grada Subotice organizuje volontiranje na festivalu za sve zainteresovane mlade.
Poziv na volontiranje i edukativne radionice i okviru festivala Omladina 2016

Volontiranje podrazumeva podršku organizatorima, posebno u pogledu podrške gostujućim takmičarskim bendovima. Takođe, udruženja Photowalkers i Kult uz podršku Grada Subotice i Kancelarije za mlade organizuju medijsku i foto radionicu u sklopu pripreme festivala Omladina 2016.

Foto i PR radionice se održavaju u sklopu realizacije Lokalnog akcionog plana za mlade preko konkursa koji je finansiran od strane grada Subotice za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora.

Radionica "Komunikacije i odnosi s javnostima festivala Omladina 2016" pruža priliku da se nauči kako se društvene mreže koriste za kampanje, šta je content marketing, koji su elementi saopštenja za medije i kako se organizuju konferencije za novinare. Prva radionica se dešava 14.5., u subotu od 9,30 - 12,30 časova u prostoru Gradskog omladinskog centra (pored ulaza u glavnu autobusku stanicu).

Radionica koncertne fotografije nas vodi kroz tajne uspešnog fotografisanja u koncertnoj atmosferi i ambijentu, kroz usvajanje osnovnih znanja o specifičnostima ove vrste fotografisanja. Praksa podrazumeva fotografisanje na samom festivalu Omladina 2016. Prva radionica se dešava 15. maja, u nedelju od 10,30 do 12,30 časova u Gradskom omladinskom centru.

Prijava za volontiranje i učešće u edukacijama se nalazi na ovom linku, a prijave je potrebno ispuniti do 13.5.2016. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4211
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.