Komentara: 5
Pregleda: 4312

Prazni novčanici nakon pretpraznične kupovine

10.01.2013. u 20:38h
Izvor: RTV Yueco
U pretprazničnom periodu, zabeležen je porast prometa od preko 30%, poručuju u Trgoprometu. Subotičani su više trošili i za vreme praznika, pa se sada javlja problem kako preživeti do sledeće plate. Uprkos tanjim novčanicima sugrađana, u Trgoprometu očekuju porast prometa i u narednom periodu.
Prazni novčanici nakon pretpraznične kupovine

Pretpraznični period je vreme za koje se vežu i dodatni troškovi. Subotičani sa kojima smo razgovarali kažu da im dodatnu glavobolju zadaje to što su praznici bili veliki izdatak i dolazi do problema: Kako preživeti januar?

U Trgoprometu 024 saznajemo da svake godine pred novogodišnje praznike beleže rast prometa. Taj slučaj je zabeležen i prošle godine kada je u odnosu na novembar, u decembru zabeležen rast prometa preko 30%. Iako su novčanici sugrađana tanji posle praznika, u Trgoprometu poručuju da očekuju porast prometa u narednom periodu.

Kako yu eco nezvanično saznaje, veliki broj Subotičana će, narednih meseci, otplaćivati pretprazničnu kupovinu. Odloženo plaćanje je, sa jedne strane spas, a sa druge strane nešto što duži period zadaje dodatnu glavobolju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4312
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.