Komentara: 2
Pregleda: 1484

Predavanje za preduzetnice: "Kako do beskamatnih kredita na lokalnom nivou"

20.09.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak, 26. septembra, biće održano savetovanje na kojem će zainteresovani imati priliku da dobiju korisne informacije u vezi sa finansiranjem i promocijom sopstvenog biznisa.
Predavanje za preduzetnice: "Kako do beskamatnih kredita na lokalnom nivou"

Tema sastanka biće finansijski instrument Garancijskog fonda AP Vojvodine čiji zadatak je da olakša pristup finansijskom tržištu i obezbedi povoljnije uslove kreditiranaja ženama već na lokalnom nivou. 

 - Ovaj zadatak fond realizuje kroz izdavanje garancija bankama kao sredstvo obezbeđenja urednog vraćanja bankarskih kredita. I to bez obzira na to da li ste nezaposlene, a želite da pokrenete sopstveni posao, ili ste u fazi razvoja i fazi investicija. Naš partnerski susret je prikladan za sve bez obzira da li ste iz poljoprivrede, proizvodnje, trgovine, usluge, IT sektora, kreativnih industrija, turizma, zdravstva, obrazovanja, finansija, biznisa. Najveća vrednost ovakvih događaja su baš žene koj edođu da prisustvuju. Njihova sposobost da prepoznaju priliku za rast, razvoj, umrežavanje i saradnje je ono što ovakve događaje čini posebnima - ističu organizatori. 

Savetovanje će biti održano 26. septembra u prostorijama Regionalne privredne komore (Senćanski put 15/2, sala 12-13) sa početkom u 11 časova, a dolazak je potrebno potvrditi na mejl adresu beata.mitrovic@pks.rs, do utorka 24. septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 dana i 16 časova
Komentara: 2
Pregleda: 1484
Povezane teme

regionalna privredna komora

regionalna privredna komora subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.