Komentara: 18
Pregleda: 6188

Predloženi direktori "Dimničara", Dečjeg pozorišta i "Kostolanjija"

24.02.2023. u 09:55h
Izvor: Subotica.com
Gradsko veće Grada Subotice na jučerašnjoj sednici, 76. u aktuelnom sazivu, imala je na dnevnom redu 30 tačaka dnevnog reda, među kojima su se nalašla i kadrovska rešenja za javno preduzeće i dve ustanove kulture.
Predloženi direktori "Dimničara", Dečjeg pozorišta i "Kostolanjija"

Što se tiče javnih preduzeća, u ovoj grupi za reizbor je predložen, na osnovu Konkursa i odluke Konkursne komisije, da Predrag Mastilović, diplomirani ekonomista, kao jedini kandidat, bude direktor JKP "Dimničar" u novom mandatnom periodu od četriri godine. Mastilović je na čelu ovog preduzeća od 2015. godine.

Ukoliko se odbornici Skupštine Subotice većinski slože, svoj mandat rukovdodioca Dečjeg pozorišta Subotica nastaviće Marta Aroksalaši Stamenković, takođe kao jedini kandidat koji se javio na Konkurs.

Promena u radu pozorišta "Deže Kostolanji" je na čelu ove ustanove kulture gde je sada glumac Gabor Mesaroš, dosadašnji član Upravnog odbora pozorišta "Deže Kostolanji". Mesaroš je funkciju preuzeo od dugogodišnjeg direktora, reditelja Andraša Urbana, koji je vodio ovu ustanovu od 2005. godine.

Gradska Skupština će ove predloge, u formi rešenja, razmatrati na narednom zasedanju koje će se održati 2. marta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 6188
Povezane teme

dečje pozorište

jkp dimničar

pozorište deže kostolanji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.