Komentara: 36
Pregleda: 8607

Predloženi direktori javnih preduzeća "Čistoća i zelenilo", "Stadion", "Parking" i "Pogrebno"

30.10.2022. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Predloženi direktori javnih preduzeća "Čistoća i zelenilo", "Stadion", "Parking" i "Pogrebno"

Nakon obavljenog javnog konkursa i žalbenog roka Gradsko veće je, na osnovu predloga Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora, predložilo Skupštini Subotice da na narednoj sednici usvoji predloge rukovodilaca četiri javna preduzeća u skopu Gradske uprave Subotica.

Za sva četiri preduzeća predloženi su kandidati koji su do sada bili na čelu istih, s tim da je samo u jednom slučaju bilo više prijavljenih.

Naime, kao jedine kandidate Gradsko veće je predložilo Slobodana Miloševa za novi četvorogodišnji mandata za upravljanje preduzećem "Čistoća i zelenilo", Milorada Slijepčevića za "Parking", Tamaru Dimitrioski za "Stadion", dok je Vesna Prčić, kao bolji kandidat predložena za nastavak rukovođenja "Pogrebnim". Njen protivkandidat je bio Robert Santo, kojeg je Komisija nakon ocenjivanja kompetentnosti rangirala na drugu poziciju.

Predloženi kandidati treba da prođu skupštinsku verifikaciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 8607

Povezana vest

Povezane teme

direktori javnih preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.