Komentara: 5
Pregleda: 1043

Predložite punkt za kontrolu saobraćaja

29.07.2024. u 09:04h
Izvor: Subotica.com
Povodom Međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, policijsko odeljenje za saobraćaj poziva građane da predlože deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu.
Predložite punkt za kontrolu saobraćaja

Bezbednost u saobraćaju je zajednički zadatak svih nas, ističu u policiji, a u tom smislu pozivaju građane da daju predloge koji treba da sadrže preciznu lokaciju, odnosno putni pravac, koji se može odnositi na puteve van naselja i u naselju, pošalju na mejl adresu Uprave saobraćajne policije usp@mup.gov.rs najkasnije do subote, 3. avgusta.

Ova Međunarodna akcija, koja će biti sprovedena u 31 evropskoj državi koje su članice organizacije ROADPOL-a, trajaće od 5. do 11. avgusta.

Saobraćajna policija će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video nadzora i ypehaj za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije (,,presretačima"), dok he na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

Tokom prethodne Međunarodne akcije pojačane kontrole brzine, koja je sprovedena u aprilu mesecu ove godine, pripadnici saobraćajne policije otkrili su više od 36.000 prekršaja prekoračenja brzine, uključujući 6.000 prekršaja prekoračenja brzine u zonama pešačkih prelaza.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 17 minuta
Komentara: 5
Pregleda: 1043
Povezane teme

kontrola saobraćaja Subotica

kontrola saobraćaja

bezbednost u saobraćaju

saobraćajna kontrola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.