Komentara: 1
Pregleda: 6337

Predložite "SUgrađane" koje biste želeli da intervjuišemo

15.02.2023. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Želeli bismo da čujemo vaše mišljenje - koga biste predložili da se nađe u rubrici "SUgrađani"? Pišite nam u mejlu predlog i obrazloženje. Najaktivnije predlagače nagradićemo vrednim poklonima.
Predložite "SUgrađane" koje biste želeli da intervjuišemo

Od kraja 2019. godine, kada smo pokrenuli rubriku "SUgrađani", nedelja u 14 časova postala je termin koji naši čitaoci sa nestrpljenjem iščekuju, kako bi na drugačiji način upoznali naše sugrađane, prepoznatljiva lica Subotice. Mnogi i šire.

Do sada smo objavili skoro 150 razgovora sa isto toliko naših sugrađana, a prvih stotinu je i publikovano u knjizi. Sada, ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE PREDLOGE!

Ko su za Vas ljudi koji su prva asocijacija za Suboticu? Ko je svojim radom zadužio naš grad? Ko je ponosno poneo ime Subotice u zemlji i svetu? Koga bi želeli da upoznate u drugom svetlu?

Svoje predloge i obrazloženja pošaljite na mejl sugradjani@subotica.com, a naš redakcijski tim će svaki predlog analizirati i u skladu sa procenom reagovati. Najbolje predloge i najaktivnije predlagače nagradićemo vrednim poklonima.

Važno je da su predložena lica Subotičani, odnosno da su veći deo svog života proveli u ovom gradu, da su najdirektnije povezani sa Suboticom.

Kao što ste svojim sugestijama i predlozima odavno deo sadržaja u drugim rubrikama na našem sajtu, tako vas pozivamo da budete deo rubrike "SUgrađani".

Podelite ovu vest na društvenim mrežama, pozovite svoje prijatelje da predlože. Ukoliko imate pitanja, vrlo rado ćemo odgovoriti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6337
Povezane teme

sugrađani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.