Komentara: 1
Pregleda: 1308

Predstava "Crnogorac u tranziciji" u ponedeljak na sceni Dečjeg pozorišta

07.07.2022. u 14:36h
Izvor: Subotica.com
Na sceni Dečjeg pozorišta u ponedeljak, od 20h biće izvedena predstava "Crnogorac u tranziciji", Teatra 303 iz Kotora. Ulaznice se mogu preuzeti besplatno u prostorijama Udruženja Crnogoraca, koje se nalazi u Ulici braće Radić.
Predstava "Crnogorac u tranziciji" u ponedeljak na sceni Dečjeg pozorišta

Autorska komedija Dragana Buzdovana predstavlja osvrt na dešavanja u posleratnom periodu i pogled na tranziciju od doba komunizma do današnjeg pluralizma u Crnoj Gori. 

- Ova monodrama obuhvata period kada smo živeli bezbrižno i sa malo bili zadovoljni, pa sve do ovoga danas kada je pohlepa za bogatstvom nadjačala i zdrav razum. Humor je prisutan od početka do kraja priče, jer glavni moto je da, pre svega, treba nasmejati gledaoce i omogućiti im da makar tih sat vremena zaborave na probleme koji ih okružuju, a istovremeno ću satirom kroz priču opomenuti one koji ovu našu stvarnost mogu popraviti u interesu svih i učiniti nam ovaj život malo lepšim i dostojanstvenijim - rekao je Buzdovan u najavom predstave za crnogorske medije. 

Monodrama "Crnogorac u traziciji" do sada je izvedena više od 50 puta.

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti u Udruženju Crnogoraca u Ulici braće Radić. Više informacija možete dobiti klikom ovde

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1308
Povezane teme

dečje pozorište

udruženje crnogoraca subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.