Komentara: 0
Pregleda: 2431

Predstava „Grk Zorba“ večeras od 21 čas na Letnjoj pozornici

15.07.2014. u 15:55h
Izvor: RTV City
Baletska predstava „Grk Zorba“ baletske škole Raičević koja je trebalo sinoć da se održi na Letnjoj pozornici, zbog loših vremenskih prilika odložena je za večeras. Uprkos očekivanju organizatora da će kiša stati, što se nije dogodilo, doneta je odluka da se prvenstveno zbog bezbednosti igrača, ali i udobnosti gledalaca predstava pomeri za večeras.
Predstava „Grk Zorba“ večeras od 21 čas na Letnjoj pozornici

Iako meteorolozi i za predveče najavljuju kratkotrajne pljuskove koji bi trebali da prestanu u 20h, balet „Grk Zorba“ koji je pripreman nekoliko meseci od strane mladih i talentovanih članova folklornog ansambla Marina Jaramazovića i polaznika baletske škole „Raičević“, a u koprodukciji sa Dečjim pozorištem i preduzećem Park Palić, biće premijerno izveden večeras od 21h.

Ukoliko padavine ne budu prestale do početka predstave, sam početak će biti pomeren za pola sata ili sat kasnije. Organizatori su svima koji su kupili kartu i i došli na Palić, uputili izvinjenje i pozvali ih da dođu večeras na Letnju pozornicu. Klupe za sedenje će biti zaštićene najlonima, a gledaocima se predlaže da sa sobom ponesu deblju garderobu i kišobrane, kao i nešto za sedenje.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2431
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.