Komentara: 19
Pregleda: 19201

Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec

16.04.2013. u 02:45h
Profesionalni šminker Marijana Oravec je uspela dokazati da ženi nije neophodno da preduzima drastične mere, kao što je na primer plastična hirurgija, da bi izgledala neverovatno.
Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec

Ona tvrdi da može bilo koju ženu da transformiše, uz pomoć odgovarajuće šminke, u devojku sa naslovne strane, glumicu, pevačicu itd.

Marijana radi kao profesionalni šminker I kao CLD (Creative Lash Design) stilistica nadogradnje trepavica i u vremenskom periodu od godinu i po dana je stekla besprekornu reputaciju u Subotici kao I okolini Vojvodine pa čak I fanova iz Ex-Yu Republika I pojedinih stranih zemalja.

Do sada je imala saradnju sa par poznatih učesnika emisija kao što su PGS (Mirna Radulović), Zvezde Granda (Ivana Dulić), Zvonko Bogdan kao i profesionalnim foto modelima i modnim kreatorima.

Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec

Njena najveća želja je da postane šminker u nekom filmu, seriji pa čak i emisiji. Obožava da pravi horor maske. Najveća inspiracija joj je serija „The Walking Dead“ gde kaže da bi volela da učestvuje makar u jednoj epizodi.

Ali nama su, svakako, najinteresantnije transformacije koje je postigla sa našim Subotičankama i ostalim klijentkinjama koje ne spadaju u kategoriju zvezda. Pogledajte koju moć ima Marijana uz pomoć šminke koja svaka od vas ima u svom koferčetu i veštih ruku fantastičnog šminkera našeg grada.

Predlažemo da posetite Marijanin sajt na adresi: www.marijanamakeup.com, a obavezno pogledajte neke od primera Marijaninog rada u povezanom albumu:

Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec Predstavljamo najpoznatiju subotičku šminkerku, Marijanu Oravec
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 19201
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.