Komentara: 0
Pregleda: 5655

Predstavnici najprestižnijih svetskih univerziteta boravili u poseti Subotici

08.04.2016. u 19:48h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici najprestižnijih svetskih univerzita bili su u poseti u Subotici. Povod njihovog dolaska u Srbiju je takmičenje studenata u rešavanju poslovnih studija slučaja Beograd Biznis internacional. Značaj jednog ovakvog događaja prepoznat je i od strane predstavnika Vlade Republike Srbije premijera Vučića kao i ministra prosvete nauke i tehnološkog razvoja Srđana Verbića.
Predstavnici najprestižnijih svetskih univerziteta boravili u poseti Subotici

Tokom boravka u Beogradu timovi studenata takmičiće se u rešavanju dve poslovne studije slučaja vodećih srpskih kompanija dok njihovi profesori za to vreme obilaze našu zemlju.

Profesori i mentori koji su pored Subotice posetili još Novi Sad i Sremske Karlovce. Dolaze sa najprestižnijih Svetskih univerziteta. Priliku da se jedno ovakvo takmičenje održava kod nas je ta što je Fakultet organizacionih nauka dobio na osnovu rezultata koji su studenti ovog beogradskog fakulteta ostvarili na svetskim takmičenjima, uključujući poslednje početkom marta kada su pobedili timove 11 najprestižnijih svetskih biznis univerziteta iz Kanade. Među gostima bila je i Andrea Moskovljević inače članica pobedničkog tima sa takmičenja u Montrealu.

Predstavnici najprestižnijih svetskih univerziteta boravili u poseti Subotici

Predstavnici najprestižnijih svetskih univerziteta boravili u poseti Subotici

Svaki od ovih mentora dao je svoje viđenenje boravka u našoj zemlji. Tokom druženja sa medijima degustirala su se domaća vina kao i tradicionalna pića iz zemalja odakle su bili predstavnici stranih univerziteta.

Bilo je ovo jedno prijatno veče profesori i sami mentori bili su oduševljeni što mogli da budu gosti Subotice ali i Srbije jer neki od njih su prvi put gosti naše zemlje.

Svečani koktel je upriličen u hotelu Gloria, a fotografije možete pogledati u nastavku.

Izvor: RTV Yueco
Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda Koktel u organizaciji predstavnica Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5655
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.