Komentara: 1
Pregleda: 3544

Preduzeće Optibox otvorilo Show room

23.06.2014. u 18:11h
Izvor: RTV City
Preduzeće Optibox d.o.o. koja se bavi prodajom satelitske opreme i set-top-boxova za digitalnu kablovsku i zemaljsku televiziju, otvorila je danas Show room, mesto gde svi zainteresovani imaju mogućnost da pogledaju deo prodajnog asortimana ove uspešne subotičke firme koja posluje već dugi niz godina.
Preduzeće Optibox otvorilo Show room

Pored standardne ponude risivera, tehničke podrške za analognu i digitalnu televiziju i opreme za video nadzor, u ponudi se nalazi i veoma popularan hibridni alarmni sistem Jablotron 100, koji je u kratkom vremenskom periodu, pre svega zbog svojih naprednih karakteristika i izuzetno lakog rukovanja postao jedan od najprodavanijih proizvoda u oblasti zaštite objekata i lica.

Show room nalazi se u ulici Dimitrija Tucovića broj 4, a radno vreme je svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Izvor: RTV City
Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room Optibox - Show room
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3544
Povezane teme

optibox

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.