Komentara: 0
Pregleda: 2941

Pregled sportskih dešavanja u Subotici

07.03.2011. u 17:13h
Izvor: RTV Yueco
Pregled sportskih dešavanja u Subotici
Odbojkaši Spartaka poraženi su u derbiju 17. kola Prve lige u Novom Sadu. Igrači DD-ora Novi Sad pobedili su maksimalnim rezultatom 3:0. Posle poraza na gostovanju u Novom Sadu igrači Gorana Ilića trenutno su na trećem mestu Prve lige, dok su odbojkaši Novog Sada na drugom a samim tim imaju veće šanse za baraž i plasman u Super ligu.

Odbojkašice Spartaka u meču 18. poslednjeg kola regularnog dela prvenstva Super lige za odbojkašice završile su porazom na gostovanju u Obrenovcu, TENT - Spartak 3:0. Narednog vikenda igraju se četvrtfinalne utakmice plej ofa. Igračice Spartaka za protivnika će imati sastav Dinama iz Pančeva.

Košarkaši Spartaka u meču 20.kola Prve B lige pobedili su u Kragujevcu, Radnički - Spartak 71:77 po četvrtinam(19:24, 15:15, 15:21 ,22:17). Igrači Blagoja Ivića posle odigranog ovog kola trenutno su na trećem mestu na tabeli Prve B lige sa 33 boda.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u meču 16.kola Jelen super lige osvojili su bod na gostovanju protiv ekipe BSK Borče. Trener subotičkog tima Ljubomir Ristovski debitovao je u elitnom društvu. U narednom kolu koje se igra u sredu devetog marta na Gradskom stadionu gostovaće ekipa Javora iz Ivanjice. Utakmica se igra od 14 časova.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2941
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.