Komentara: 12
Pregleda: 16398

Preko 400 igrica za "Playstation" zaplenjeno na Horgošu

04.11.2016. u 18:42h
Izvor: Subotica.com
Carinici su 4. novembra 2016. godine prilikom ulazne kontrole na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja tehničke robe, čija je vrednost procenjena na gotovo 26.500 evra.
Preko 400 igrica za "Playstation" zaplenjeno na Horgošu

Preko 400 igrica za „Playstation 4“ i 5 fotoaparata „Sony“ pokušao je da prokrijumčari 44-godišnji Ćupričanin, vozač putničkog kombija švajcarskih registarskih oznaka. On je sa još četiri putnika putovao na relaciji Bern-Ćuprija i po dolasku na granični prelaz stao je u traku obeležnu zelenim semaforom, čime se deklarisao kao neko ko nema ništa da prijavi za carinjenje. Carinicima je upravo to i rekao, dodavši da ima samo jedan polovan trimer i polovan ormar, a da ni ostali putnici nemaju ništa vredno pažnje.

Preko 400 igrica za "Playstation" zaplenjeno na Horgošu

Detaljni pregled je pokazao da to nije baš tako, jer je carinik u zadnjem delu kombija, među prtljagom putnika pronašao četiri najlon torbe oblepljene selotejpom, prekrivene ćebetom i u njima 416 igrica za „Playstation 4“, još 12 igrica za „Playstation 3“ i 5 „Sony“ fotoaparata.

Sva neprijavljena roba privremeno je zadržana, a kako saznajemo, protiv putnika će biti pokrenut i krivični postupak, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 16398
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.