Komentara: 3
Pregleda: 2025

Preko Info pulta do razgovora sa Upravom Opšte bolnice

11.02.2022. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
U protekla dva meseca, zahvaljujući novom Info pultu koji se nalazi u glavnom holu Opšte bolnice, Uprava bolnice obavila je preko 50 direktnih razgovora sa pacijentima.
Preko Info pulta do razgovora sa Upravom Opšte bolnice

Info pult, koji se od pre dva meseca nalazi u glavnom holu Opšte bolnice, otvoren je sa ciljem da se pacijentima omogući bolja informisanost, te da im se pomogne u rešavanju konkretnog zdravstvenog problema.

- U protekla dva meseca, na osnovu postavljenih pitanja, obavljeno je preko 50 razgovora sa pacijentima koji su se direktno obratili u Upravi Opšte bolnice. Građani su se najčešće obraćali sa pitanjima vezanim za zakazivanje termina kod lekara specijalista, potom u vezi sa terminima za dijagnostička snimanja i operativne zahvate - navode iz Uprave Opšte bolnice.

Potreba za direktnom komunikacijom sa Upravom bolnice još je izraženija u uslovima pandemije, kada ova zdravstvena ustanova funkcioniše po izmenjenom načinu rada.

- Na ovaj način se dodatno poboljšava komunikacija sa pacijentima, čime se unapređuje i kvalitet pružanja zdravstvenih usluga. U protekla dva meseca, otkako fukcioniše novi Info pult, mogli smo na direktan način da uočimo probleme naših pacijenata i da im pomognemo u rešavanju a sve u cilju poboljšanja zdravstvenih usluga i kvaliteta rada naše zdravstvene ustanove - zaključuju iz Opšte bolnice. 

Osim putem Info pulta, građani pitanja mogu postaviti i putem mejla pitajte@bolnicasubotica.com.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2025
Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.