Komentara: 0
Pregleda: 4460

Preminuo Nikola Jevremović Gužva

19.01.2010. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
Preminuo Nikola Jevremović Gužva

Posle duže bolesti u 59.godini preminuo je rukometni trener Nikola Jevremović Gužva. Jevremović je sa 17 godina zaigrao u valjevskom Metalcu a potom je uspešno nosio dres beogradske Crvene Zvezde i šabačke Metaloplastike sa kojom je osvojio Kup Jugoslavije.

Pri kraju igračke karijere vratio se 1981.u Metalac,gde je uporedo sa igranjem započeo trenersku karijeru. Vodio je Crvenu Zvezdu, Metaloplastiku, Pelister iz Bitolja, Jugović iz Kaća, Berane, Partizan, Crvenku.

U sezoni 2001/2002 preuzima rukometni klub Radnički Subotica koji je jedno vreme nosio ime Fidelinka.Iz Subotice odlazi Maja 2005. Igrači koji su tada nosili dres subotičkog kluba igraju I u reprezntaciji Srbije.Posle dobrih rezultata u Subotici odlazi u Podgoricu.Ekipa Budućnosti u prošloj sezoni uz njegovu pomoć bila je prvak Crne Gore. U akciji rtv Yu Eco biramo najboljeg trenera , Nikola Jevremovic, priznje za njboljeg trenera u Subotici osvojio je 2004.godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4460
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.