Komentara: 36
Pregleda: 31521

Preminuo policajac iz Subotice od posledica zaraze korona virusom

16.05.2020. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Od posledica virusa kovid 19 u subotu ujutru život je izgubio policajac Perica Štrbac (50), pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Subotici.
Preminuo policajac iz Subotice od posledica zaraze korona virusom

Štrbac, oficir u Odeljenju saobraćajne policije, bio je među nekoliko zaposlenih u PU u Subotici koji su se virusom korona zarazili na dužnosti. Početkom aprila, kada je virus potvrđen, sa ostalim kolegama poslat je na Novosadski sajam. Kako mu se stanje pogoršalo i temperatura nije spadala prevežen je u Klinički centar Vojvodine.

Poslednjih nedelja bio je na respiratoru i, nažalost, i pored lavovske borbe lekara, nije uspeo da pobedi opaki virus.

Sahrana preminulog policajca obaviće se 18. maja u 14,30 časova, na Pravoslavnom groblju u Aleksandrovu, iz crkvene kapele.

Po poslednjim informacijama Gradskog štaba za vanredne situacije u Subotici od početka epidemije, 6. marta, u našem gradu su potvrđena 54 slučaja infekcije korona virusom, a epidemiološka situacija je ocenjenja kao stabilna. Poslednja dva slučaja u Subotici zabeležena su 9. maja. Po zvaničnim informacijama policajac iz Subotice je treća žrtva novog virusa u našem gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 31521
Povezane teme

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.