Komentara: 3
Pregleda: 4869

Prepravljeni rezervoar autobusa pun cigareta

01.07.2020. u 17:50h
Izvor: Subotica.com
U saradnji s policijom, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 930 paklica cigareta, sakrivenih u specijalno prepravljenom bunkeru autobusa.
Prepravljeni rezervoar autobusa pun cigareta

Krijumčarene cigarete otkrivene su kada se na graničnom prelazu "Horgoš" na izlazu iz zemlje za kontrolu prijavio autobus kosovskih registarskih oznaka, koji saobraća na redovnoj liniji od naše južne pokrajine ka Nemačkoj.

Nakon što je svih 39 putnika preuzelo svoje torbe radi kontrole, carinici su pristupili pregledu autobusa i već na prvi pogled uočili da u prostoru za prtljag putnika postoji neuobičajena tapacirana izbočina.

To ih je navelo na sumnju da je tu možda nešto sakriveno, što se pokazalo kao dobra procena, jer kada je s druge strane fizički demontirana bočna stranica kreveta vozača, iza tapacirunga se ukazala fabrička šupljina za rezervoar, prepravljena u bunker za krijumčarenje.

Iz njega su carinici izvadili 930 paklica cigareta „kent“, „davidov“ i „marlboro“ sa akciznim markicama Republike Srbije.

Prepravljeni rezervoar autobusa pun cigareta

Vozača iz Velikog Trnovca, kao i autobus, koji će takođe biti zadržan zbog prepravki fabričkih šupljina, preuzela je policija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4869
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

uprava carina

carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.