Komentara: 6
Pregleda: 5914

Preseljena ekspozitura Societe General banke

11.09.2012. u 17:08h
Izvor: RTV Yueco
Societe General banka posluje sa dve ekspoziture u našem Gradu. Sa adrese Korzo 7 njihova druga ekspozitura se preselila na adresu Korzo 12. Do preseljenja je došlo zbog želje banke da izađe u susret sadašnjim i budućim korisnicima njihovih usluga. Pored preseljenja Societe General banka je promovisala i novi proivod: Masterata kreditnu karticu koja pruža mogućnost plaćanja do 6 rata bez kamate.
Preseljena ekspozitura Societe General banke

Kata Vidaković je korisnik usluga Societe General banke već 10 godina, od kada i postoji ekspozitura ove banke u Subotici. Kata ima tekući račun u ovoj banci, a osim toga je korisnik nekoliko vrsta kredita.

Societe General banka ove godine proslavlja jubilej 35 godina poslovanja u Srbiji, a 10 godina od otvaranja prve ekspoziture u Subotici. Njhova druga subotička ekspozitura je do sada poslovala na adresi Korzo 7, a od danas radi na novoj adresi Korzo 12. Preseljena ekspozitura je na većem prostoru.

Societe General banka od nedavno u ponudi ima novi proizvod: Masterata kreditnu karticu koja pruža mogućnost plaćanja do 6 rata bez kamate. Kartica se može koristiti na svim prodajnim mestima koje prihvataju Mastercard. Ukoliko se Masterata koristi u mreži partnera Societe General banke plaćanje je bez provizije, a ukoliko se koristi na prodajnim mestima sa kojima banka nema sklopljen ugovor, u zavisnoti od nivoa transakcije plaća se jednokratna kamata od 5% koja se dodaje ukupnom iznosu duga.

Kartica pruža mogućnost plaćanja i u inostranstvu, a ukoliko nemate dovoljno sredstava za izmirivanje dospele rate za naredni mesec, taj dug se prebacuje na revolving opciju i kasnije se otplaćuje u iznosu od 5% iznosa duga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5914
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.