Komentara: 13
Pregleda: 4733

Presuda od 9 godina za dilera droge

30.08.2012. u 16:31h
Izvor: RTV Yueco
Presuda od 9 godina za dilera droge

Presudom veća Višeg suda u Subotici danas je okrivljeni Varas Lejton Alfredo Mauricio, nemački državljanin oglašen je krivim zbog krivičnog dela neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga. Osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 9 godina, u koju se uračunava vreme koje je proveo u pritvoru.

U saopštenju koje je potpisala sekretar Višeg suda u Subotici, Jelena Bogovac Zelić se navodi da je pritvor protiv okrivljenog produžen do pravnosnažnosti presude. Istom presudom okrivljenom su izrečene 3 mere bezbednosti. Od okrivljenog je oduzeto putničko vozilo marke "Opel Zafira", nemačkih registarskih oznaka, oduzeta je opojna droga i biće proteran iz Srbije, nakon izdržane kazne. Presuda nije pravnosnažna.

U saopštenju se dalje navodi da je u prvostepenom postupku okrivljeni Varas Lejton Alfredo Mauricio nađen je krivim, što je dana 13. maja na graničnom prelazu Horgoš u njegovom putničkom vozilu, kojim je i upravljao, pronađena opojna droga marihuana, sakrivena u pogodnim šupljinama vozila, u količini od 16,29 kg, upakovana u 25 paketa oblika cigle, koju drogu je prenosio radi prodaje sa područja AP Kosovo i Metohija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4733
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.