Komentara: 7
Pregleda: 10540

Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u Subotici

15.12.2015. u 01:20h
Izvor: Subotica.com
LEDSrbija iz Subotice, kao jedan od lidera u prodaji LED rasvete, u saradnji sa PHILIPS-om organizovala je za svoje poslovne partnere prvu zvaničnu prezentaciju u Srbiji pametne bežične rasvete poznatije kao PHILIPS HUE.
Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u Subotici

HUE kombinuje LED osvetljenje i nove tehnologije, a sve staje na dlan Vaše ruke. Pored HUE, običan prekidač za svetlo će Vam izgledati kao da je iz srednjeg veka.

Priključenjem sijalica na napajanje, povezivanjem interfejsa (bridge) u lokalnu wi-fi mrežu i Apple / Android aplikacije, promeniće se način korišćenja osvetljenja - stvarajući osećaj bezbednosti u domu ili kao svetlo za buđenje ili za kreiranje prave atmosfere prema Vašem raspoloženju.

Uz HUE ćete doživeti osvetljenje na potpuno nov način. HUE Vam omogućava da se igrate sa tonovima svetla, kontrastima i bojama kako biste kreirali svetlosni ambijent o kojem ste do nedavno mogli samo da sanjate. Pametan je, intuitivan i povezan. HUE je mnogo više od samo obične sijalice.

Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u Subotici

Tokom čitave nedelje svi posetioci salona ekskluzivne rasvete u Subotici (LEDSrbija) moći će lično da isprobaju PHILIPS HUE, a takođe ih očekuju i specijalni praznični popusti na Philips rasvetu.

HUE može poboljšati bezbednost Vašeg doma, na pametan i praktičan način. Iako niste kod kuće, Vaše kućno osvetljenje može kreirati utisak kao da jeste. Možete podesiti alarme tako da se svetla pale automatski, a možete ih kontrolisati i daljinski preko portala, bez obzira gde se u tom trenutku nalazite. Možete čak podesiti da se svetla pale u različito vreme, od prostorije do prostorije.

Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u Subotici

Uz tehnologiju mapiranja prostora, HUE može i da Vam poželi dobrodošlicu kada se vraćate kući. Samo treba da podesite Vaša svetla da se uključe u trenutku kada prilazite ulaznim vratima Vašeg doma.

Za one najmlađe LEDSrbija je spremio pravo novogodišnje iznenađenje, hit PHILIPS DISNEY svetiljke iz planetarno popularnih crtanih serija FROZEN, STAR WARS, SPIDERMAN i dr.

Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u Subotici

LED SRBIJA (NORTEC doo) spada među prva pravna lica koja su započela trgovinu LED rasvete u Srbiji i bave se veleprodajom i maloprodajom LED sijalica, led traka, kontrola, dimera, panela, reflektora, dekorativne unutrašnje i spoljne rasvete, industrijske rasvete, elektromaterijala, kablova i slične opreme. U svom asortimanu nude kvalitetan program LED sijalica, rasvete i opreme kao što su led sijalice, led tube, led trake, led napajanja, led paneli, led reflektori, led kontrole...

U sklopu preduzeća poseduju i prvu specijalizovanu prodavnicu LED i dekorativne rasvete u Subotici, Tuk Ugarnice 14, na spratu (iznad prodavnice "Gorenje"). Kompletnu ponudu možete pogledati na web sajtu: www.ledsrbija.rs

Izvor: Subotica.com
Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija Prezentacija Philips Hue pametne LED rasvete u objektu LED Srbija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 10540
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.