Komentara: 5
Pregleda: 3325

Prezentovan projekat Riparie

06.08.2013. u 22:29h
Izvor: RTV Yueco
U Vizitorskom centru na Hajdukovu prezentovan je projekat “Edukaciji ekološke poljoprivredne prakse.” Projekat realizuje Udruženje ljubitelja prirode "Riparia", a podržan je od strane lokalne samouprave sa 465.000 dinara. U okviru projekta biće održano nekoliko predavanja, štampa će se priručnik, a deca će da izrade drvene kućice za ptice.
Prezentovan projekat Riparie

U okviru projekta “Ekološko povoljna poljoprivredna praksa” deca uveliko prave kućice za ptice, koje će biti postavljene u okolini Ludoša na drveću i voćnacima. Reč je o pilot projektu, koji se realizuje po uzoru na evropske ekološke projekte. Cilj projekta je edukacija poljoprivrednika o značaju organske poljoprivrede.

Predavanja će se održavati u Subotici, Bajmoku, Hajdukovu, Paliću, Đurđinu, Čantaviru, Kelebiji, Tavankutu i Starom Žedniku. Poljoprivrednici će imati priliku da se upoznaju sa značajem vetrozaštitinih pojaseva, organske poljoprivrede i izrade T drveća.

U okviru projekta će se proučavati brojnost ptica, a biće štampana i publikacija sa rezultatima projekta. Grad je projekat pomogao sa 465.000 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie Prezentovan projekat Riparie
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3325
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.