Komentara: 25
Pregleda: 4683
Foto

Pri kraju radovi na rehabilitaciji obilaznice oko Palića

26.08.2022. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na rekonstrukciji Novosadskog puta, odnosno obilaznice oko Palića, u dužini od pet kilometara i širine 7 metara. Vrednost investicije je 72 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta AP Vojvodine.
Pri kraju radovi na rehabilitaciji obilaznice oko Palića

Radovi na rehabilitaciji kolovoza Novosadskog puta biće okončani u narednih nekoliko dana.

- Presvlačenje obilaznice oko Palića novim slojem asfalta realizuje se u okviru projekta izgradnje i rekonstrukcije saobraćajne infrastrukture u Subotici. Vrednost celokupnog projekta, koji finansira Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine, je 170 miliona dinara i osim Novosadskog puta, biće urađeno još 6 ulica - kazao je gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić.

Pri kraju radovi na rehabilitaciji obilaznice oko Palića

Po završetku radova na obilaznici oko Palića, započeće radovi u Ulici Milovana Glišića u Aleksandrovu, potom u Ulici Rozike Vuković i Višnjinoj u Ljutovu, radovi će početi i u Samoborskoj u Malom Radanovcu, odnosno u Ulici 4. jul na Kelebiji i Zmaj Jovinoj u Višnjevcu. Radovi u ovim ulicama ukupno će koštati 88 miliona dinara.

Ove godine stavili smo akcenat na ulice u prigradskim mesnim zajednicama, jer nam je jako važno ravnomerno razvijanje putne infrastrukture u svim delovima grada. U izradi je tehnička dokumentacija za još 17 ulica, nakon čega će se steći uslovi da apliciramo za sredstva kod viših nivoa vlasti - objasnio je gradonačelnik. 

Radovi na rekonstrukciji Novosadskog puta povereni su kompaniji "Vojput".

Pri kraju radovi na rehabilitaciji obilaznice oko Palića

Ovo je samo još jedan od pokazatelja koliko država ulaže u infrastrukturu. Samo ove godine završili smo rehabilitaciju 40 kilometara autoputa od Horgoša do Bačke Topole, sada počinjemo rehabilitaciju druge strane autoputa u dužini od 30 kilometara. Uradili smo deonice od Subotice do Bajmoka, od Šantića do Miletića, kao i od Miletića do Sombora, potom od Apatina do Sombora, odnosno od Sombora do Bačkog Brega. To su sve velike investicije, izuzetno važne za ovaj deo zemlje, koje će poboljšati život građana, ali i unaprediti industriju i privući još ljudi - rekao je direktor kompanije "Vojput", Goran Janković.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put) Obilazak radova na obilaznici oko Palića (Novosadski put)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 4683
Povezane teme

rehabilitacija saobraćajnica

obilaznica oko palića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.