Komentara: 16
Pregleda: 2538

Pri kraju rekonstrukcija lokalnog puta između Novog i Starog Žednika duga 3,9 kilometara

13.07.2023. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Pri kraju rekonstrukcija lokalnog puta između Novog i Starog Žednika duga 3,9 kilometara

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, obišao je protekle subote završne radove na rekonstrukciji lokalnog puta između Novog i Starog Žednika. U pitanju je doenica poveznica puta do Čantavira, koji je već obnovljen.

- Prošle godine smo uradili put između Čantavira prema Novom Žedniku, dugu oko pet kilometara, sada radimo saobraćajnicu dugu 3,9 kilometara do Starog Žednika i kada to budemo završili imaćemo kompletnu deonicu od Čantavira do Starog Žednika uređenu kako treba - rekao je Vesić.

Pri kraju rekonstrukcija lokalnog puta između Novog i Starog Žednika duga 3,9 kilometaraKako kaže ministar, u Starom i Novom Žedniku živi oko 2.500 ljudi, a kada se tome dodaju i žitelji Čantavira i svi koji gravitiraju ka ovom putu to jasno govori koliko je on važan za saobraćaj.

- Duž puta biće uređeni trotoari, a u skladu sa novim standardima Ministarstva, koji važe za svako naseljeno mesto, tamo gde postoji pešački prelaz, biće postavljen trepteći semafor, sa solarnim panelom, koji će osvetljavati prelaz tokom noći, radi veće bezbednosti učesnika u saobraćaju, pre svega pešaka - naglašava Vesić. - Polako, korak po korak, podižemo kvalitet života ljudi i pokazujemo koliko se Srbija menja.

Pri kraju rekonstrukcija lokalnog puta između Novog i Starog Žednika duga 3,9 kilometaraIstakao je i da resorno Ministarstvo u ovom trenutku rekonstruiše više od 250 kilometara lokalnih puteva, koji znače život za ljude u tim sredinama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 dana
Komentara: 16
Pregleda: 2538
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.