Komentara: 1
Pregleda: 1641

Pridruži se borbi za male heroje! Obeležavanje Dana dece obolele od raka u sredu na Gradskom trgu

14.02.2023. u 10:40h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni dan dece obolele od raka biće obeležen sutra, od 12 do 14h, na Trgu slobode. Iz NURDOR-a pozivaju sve Subotičane da dođu i da pruže podršku svojim mladim sugrađanima koji vode bitku sa ovom bolešću.
Pridruži se borbi za male heroje! Obeležavanje Dana dece obolele od raka u sredu na Gradskom trgu

U programu će učestvovati članovi  kluba "Zumba kids" i tamburaški orkestar "Muzikom protiv bolesti". Tačno u 13h, mladi koji su pobedili ovu bolest simbolično će poslati srce podrške svim mališanima koji se sada leče.

- Tokom programa biće postavljen štand NURDOR-a sa kutijom za donacije, promotivnim materijalom (liciderski ukrasi, šolje...) i informativnim flajerima. Sva sredtva koja budu prikupljena povodom obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka biće utrošena sa ciljem poboljšanja  kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica - objašnjava Milica Pavić, volonterka NURDOR-a.

Pridruži se borbi za male heroje! Obeležavanje Dana dece obolele od raka u sredu na Gradskom trguSvetski dan posvećen mališanima obolelim od raka biće obeležen na trgovima, šetalištima i glavnim ulicama u 20 gradova i opština širom zemlje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1641
Povezane teme

svetski dan dece obolele od raka

nurdor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.