Komentara: 17
Pregleda: 3982

Prijave za penzionerske kartice u svim poštama

09.08.2023. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
U svim poštama penzioneri, od juče, mogu da se prijave za penzionerske kartice čija primena počinje 1. oktobra.
Prijave za penzionerske kartice u svim poštama

Penzioneri koji to do sada nisu učinili od imaju priliku već sada da se u pošti prijave za besplatnu penzionersku karticu nove generacije.

- I ovoga puta spremno stavljamo na raspolaganje svoju najrazgranatiju nacionalnu mrežu u službu važnog državnog projekta, koji za naše najstarije i najlojalnije korisnike donosi brojne pogodnosti, promotivne cene i popuste. Pošta će i sama ponuditi pogodnosti za svoje proizvode i usluge uz penzionersku karticu. Kako će u narednim danima biti aktuelna isplata penzija na šalterima pošta, pozivamo penzionere da posetu poslovnicama pošta iskoriste i za prijavu za penzionersku karticu, dok nadalje to mogu učiniti svakodnevno u njima najbližoj pošti - istakao je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

Direktor Republičkog PIO fonda Relja Ognjenović je istakao da se paralelno radi na formiranju mreže davalaca pogodnosti, javnih institucija i privrednih subjekata koji su prihvatili preporuku Vlade Srbije i ponudili dodatne pogodnosti za korisnike penzionerskih kartica.

Do danas je evidentirano više od 660 hiljada prijava za penzionersku karticu. Potpisano je više od 350 sporazuma sa državnim institucijama i kompanijama iz privatnog sektora, koje će omogućiti korisnicima penzionerskih kartica brojne popuste i pogodnosti - naveo je Ognjenović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 17
Pregleda: 3982
Povezane teme

PIO Fond Subotica

penzionerska kartica

pošte srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.