Komentara: 3
Pregleda: 3667

Prijavite se na besplatan kurs kineskog jezika

08.09.2021. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Ekonomskog fakulteta u Subotici i Konfucijevog instituta Univerziteta u Novom Sadu u oktobru počinje novi kurs osnova kineskog jezika. Pohađanje kursa je besplatno.
Prijavite se na besplatan kurs kineskog jezika

Kineski jezik pripada sino-tibetanskoj porodici jezika. Standardni kineski poznat kao mandarinski kineski je zvanični jezik u Kini, Singapuru i Tajvanu. Procena je da petina svetske populacije govori neku od formi kineskog jezika kao maternji jezik.

Nastava će se održavati dva puta nedeljno, u trajanju od 90 minuta. Instruktori će nastavu izvoditi na engleskom jeziku. Imajući u vidu da će se nastava odvijati online, svi učesnici će dobiti detaljna uputstva o korišćenju aplikacije za online nastavu.

Početni kurs odgovara nivou A1. Polaznici će po završenom programu moći da razumeju i da se služe jednostavnim konstrukcijama, odnosno savladaće vokabular od oko 150 reči koji omogućava da kažu osnovne podatke o sebi. Nakon završene nastave, savladani program će poslužiti za polaganje prvog nivoa HSK ispita i time dobijanja potvrde o poznavanju kineskog jezika na A1 nivou.

Pohađanje kursa je besplatno, a polaznici će dobiti i elektronsku verziju udžbenika. Jedini trošak je polaganje ispita (1.200 dinara).

Prijave je potrebno izvršiti elektronskim putem do 24. septembra.

Za više informacija o kursu pozovite 024/628-166 (Gorana).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3667
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

kineski jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.