Komentara: 0
Pregleda: 1583

Prijem članova Asocijacije udruženja nacionalnih zajednica Subotice

01.02.2018. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
Prijem članova Asocijacije udruženja nacionalnih zajednica Subotice

Predsednik Skupštine grada je tokom jučerašnjeg dana primio članove Asocijacije udruženja nacionalnih zajednica Subotice.

Sastanku su prisustvovali Marko Marjanušić, potpredsednik Bunjevačke matice i predsednik Asocijacije udruženja nacionalnih zajednica, Race Igor, predsednik Društva Slovenaca "Triglav", Ivan Hardi, predsednik Društva Rusina u Subotici,  Rudolf Weiss, predsednik Nemačkog narodnog saveza, Spasitel Sikaleski, predsednik Udruženja Makedonaca "Ilinden", Stevan Nikolić predsednik Upravnog odbora Udruženja - Edukativni centar Roma, Teufik Isaković, predsednik Udruženja Bošnjaka Vojvodine, Edvard Ivanović, član predsedništva Udruženja Crnogoraca u Subotici, Nikola Malov ispred ruske nacionalne zajednice i sekretar Skupštine grada.

Sastanak je bio konstruktivan i svrsishodan u cilju saznanja postojećih problema i ograničenja u radu društava i udruženja kao i o postignutim rezultatima u prethodnih nekoliko godina.

Obećavajući sastanak stvorio je osnov za buduće planove zarad poboljšanja uslova rada i zaštite nacionalnih obeležja kao i nade da će se stvoriti strategija za uspešnu zajedničku saradnju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1583
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.