Komentara: 1
Pregleda: 1112

Prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja "dr Ferenc Bodrogvari" do 20. marta

01.03.2023. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Komisija za dodelu zvanja i priznanja objavila je javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja "dr Ferenc Bodrogvari".
Prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja "dr Ferenc Bodrogvari" do 20. marta

Ovo priznanje dodeljuje se istaknutim kulturnim stvaraocima (ne starijim od 40 godina) u oblasti književnosti, likovne, muzičke umetnosti, pozorišne i filmske umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu se poslati poštom ili lično predati u Gradskom uslužnom centru na adresu Skupština Grada Subotica, Trg slobode 1, sa naznakom - Za komisiju za dodelu zvanja i priznanja - priznanje "dr Ferenc Bodrogvari", a obavezno i u elektronskom obliku na e-mail gudrustdel@subotica.rs do 20. marta.

Primer za pripremu obrazloženja podnosioca zahteva na javni poziv dostupan klikom ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1112
Povezane teme

nagrada dr ferenc bodrogvari

priznanja dr ferenc bodrogvari

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.