Komentara: 4
Pregleda: 1247

Prikupljanje namirnica za socijalno ugrožene u nedelju u MZ "Ker"

08.02.2023. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Neformalno udruženje volontera "Naše malo je nekome sve" organizuje u nedelju, 12. februara, veliku akciju prikupljanja i podele osnovnih životnih namirnica i drugih potrepština za socijalno ugrožene porodice i sugrađane.
Prikupljanje namirnica za socijalno ugrožene u nedelju u MZ "Ker"

Akcija će se tradicionalno održati u MZ "Ker" na Beogradskom putu 62. Zainteresovani građani, koji su u mogućnosti da doniraju namirnice u vidu hrane, voća, ili kućnu hemiju, mogu to dostaviti u periodu od 9 do 12 časova, nakon čega će se prikupljeno sortirati u pakete i podeliti sugrađanima koji su tražili pomoć i nalaze se na spisku Udruženja "Naže malo je nekome sve".

Što se tiče potrepština, organizatori akcije navode da su to brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja (samo kupovna sa pečatom do kad važe), palenta, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesni naresci, gotove supe (koncentrat), suhomesnato, tunjevina, konzerve ribe, mleko, kafa, krompir, voće, povrće, meso...

Prikupljaće se i donacije u vidu higijenskih sredstava - sapun za kupanje, toalet papir, šamponi, sredstva za čišćenje kuće, prašak za veš, omekšivač, pelene 3/4 broj...

Moguće je donirati i vaučere u određenom iznosu.

Nedelja, od 9 do 12 h, MZ "Ker"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1247
Povezane teme

Humanitarna akcija

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.