Komentara: 4
Pregleda: 8907

Prilikom hapšenja se zaleteo autom na policiju, pronađena veća količina droge

02.08.2024. u 09:02h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je D. G. (2001) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, uhapšen je i S. K. (2001) koji se tereti da je izvršio napad na službeno lice tokom vršenja službene dužnosti.
Prilikom hapšenja se zaleteo autom na policiju, pronađena veća količina droge

Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G. policija je pronašla 806 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i tri digitalne vage za precizno merenje.

S.K. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da zaustavi „ford“ kojim je upravljao i u kojem je suvozač bio D.G., kao i da je potom automobilom krenuo ka policijskim službenicima, ali su ga oni ubrzo sustigli i zaustavili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 19 časova i 15 minuta
Komentara: 4
Pregleda: 8907
Povezane teme

Policija Subotica

hapšenje

zaplena narkotika

zaplena droge

narkotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.