Komentara: 0
Pregleda: 2090

Prinudno gašenje radio stanica bez dozvole

30.01.2009. u 16:42h
<p>Akcijom Republičke radiodifuzne agencije (RRA) i Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) poga&scaron;ene su sve &bdquo;piratske radio stanice" u Novom Sadu. 28. januara trebale su da budu ukinute sve nelegalne radio stanice u Novom Sadu, mada pojedini emiteri kao &scaron;to su Antena i Krajina i dalje su radile.</p>
Prinudno gašenje radio stanica bez dozvole

Rok za gašenje stanica koje nisu dobile frekvenciju istekao je još 1. septembra, međutim, pošto su pojedine novosadske radio stanice nastavile i dalje da ilegalno emituju program, usledila je prinudna zabrana.

"Nakon roka koji je dat za gašenje, mnoge su se stanice u Novom Sadu same ugasile, međutim, bilo je njih nekoliko koje su nastavile da rade, a neke su se ugasile pa su ponovo počele. U svakom slučaju imale su status pirata i u sredu su sve stanice koje rade nelegalno ugašene, tako da je etar u Novom Sadu u skladu sa zakonom, znači bez ijedne piratske stanice", kaže član Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2090
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.