Komentara: 0
Pregleda: 3463

Pripreme košarkašica

10.08.2010. u 23:54h
Izvor: RTV Yueco
Pripreme košarkašica

Još jedan ženski klub u Subotici počeo je sa pripremama za nova sportska iskušenja. Trener ženskog košarkaškog kluba Spartak Stojanka Došić na prvoj prozivci imala je na raspolaganju 15 igračica.

Posle dva meseca pauze, sa treninzima su počele i košarkašice Spartaka. Na prvu prozivku javilo se 15 igračica. Pored odbojkašica i košarkašice Spartaka biće jedna od mlađih ekipa, ali to može da bude prednost.

I u ženskom košarkaškom klubu Spartak došlo je do promene u trenerskom kadru. Ekipu će u narednom periodu voditi Stojanka Došić. Igračice Spartaka pripreme će obaviti u Subotici, a biće dovoljno vremena da se upoznaju do početka sezone.

Stojanki nije prvi put da je u subotičkoj hali sportova. 1992 godine Stojanka je bila uspešna članica Spartaka, a pored nje tada su u ekipi igrale mlade igračice Đelmiš, Gostiljac, Brustulov, Semeredi i Veselovski.

Za sve ove igračice nova sezona biće još jedno veliko iskustvo, ali i prilika da se dokažu i opravdaju poverenje uprave kluba.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3463
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.