Komentara: 0
Pregleda: 1612

Pripreme za Novu godinu

31.12.2009. u 09:24h
Izvor: RTV Yueco
Pripreme za Novu godinu

Kao i svakog 31. decembra, kafići u Subotici puni su od jutarnjih časova. Slavlje povodom ispaćaja stare i dočeka Nove godine traje tokom celog dana. Toga dana svi su praznično raspoloženi i sa optimizmom očekuju sledeću godinu.

Zdravlje, sreća i mir, tri su stvari koje Subotičani najviše priželjkuju u Novoj godini. 31.decembar jedini je dan kada su kafići u gradu od jutarnjih časova popunjeni do poslednjeg mesta.

Prema rečima onih koji oranizuju zabavu po kafićima, ovo je dan kada u veselju treba da se isprati tekuća i dočeka nova godina. Subotičani u novoj godini očekuju zdravlje i sreće, ali isto tako i poslovnog uspeha.

Iako se ne žale na 2009. godinu, oni bi ipak želeli da im naredna bude malo bolja. Stručnjači kažu da će naredna godina biti slična 2009. bar kada je reč o privredi. Bez obzira na to svi u slavlju dočekujemo 2010. godinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1612
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.