Komentara: 0
Pregleda: 3512

Pripreme za polaganje male mature

11.05.2016. u 01:53h
Izvor: RTV Yueco
Učenici osmih razreda uveliko se pripremaju za prijemne ispite koji će se i ove godine održati sredinom juna meseca.
Pripreme za polaganje male mature

Kao i svake školske godine tako i ove škole su u obavezi da svoje đake pripreme što bolje za prijemni ispit u četvorogodišnje škole.I na teritoriji našeg grada osmaci su radili probne testove tako da su upoznati šta ih očekuje kada su u pitanju ovogodišnji prijemni ispiti.

Osnovna škola "Majšanski put" priprema svoje učenike osmih razreda kako bi bili što spremniji za polaganje testova i upisali željenu srednju školu. Pitali smo učenike osmog A razreda kako se oni pripremaju za polaganje testova i koliko im nastavnici pomažu da savladaju sve što je neophodno kako bi osvojili dovoljan broj bodova.

Svaki učenik pored priprema u školi i sam još mora da se priprema kako bi upisao srednju školu koju želi. Tokom cele školske godine učenici osmih razreda fokusirani su na prijemni ispit i tako se pripremaju sa svojim nastavnicima.

Budući srednjoškolci imaju više od mesec dana do polaganja prijemnih ispita koji se ove godine održavaju 15,16 i 17. juna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3512
Povezane teme

prijemni ispit

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.