Komentara: 0
Pregleda: 1649

Problemi mesnih zajednica

27.03.2009. u 09:14h
Izvor: RTV Yueco
<p>Jedan od prioritetnih problema u mesnim zajednicama &ldquo;Aleksandrovo&rdquo; i &ldquo;Ker&rdquo; je izgradnja kanalizacione mreže.Grad mora da pristupi ozbiljnije izgradnji kolektora, kako bi se onda mogla nastaviti gradnja kanalizacije u gradu, tvrde u Direkciji za izgradnju grada.</p>
Problemi mesnih zajednica

Na sastanku između predstavnika mesnih zajednica “Aleksandrovo” i “Ker” , lokalne samouprave i javnih komunalnih preduzeća tražilo se rešenje za komunalne probleme. Pored neizgrađene kanalizacione mreže i neasfaltiranih ulica, problem su i divlje deponije.U Keru glavni problem je deponija, gde još uvek nisu raščišćeni imovinsko pravni odnosi, kažu u Direkciji za izgradnju grada. U Mesnoj zajednici “Ker” kažu da je priorite ove godine da se asfaltiraju Porečka, Srebrenička i deo ulice Ivana Antunovića.

U narednih mesec dana predstavnici lokalne samouprave i javnih preduzeća nastaviće da obilaze gradske i prigradske mesne zajednice, kako bi što efikasnije rešili komunalne i ekološke probleme u gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1649
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.