Komentara: 6
Pregleda: 9818
Video

Produženo radno vreme ugostiteljskih objekata i bioskopa

31.05.2021. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Produženo radno vreme ugostiteljskih objekata i bioskopa

Radno vreme kafića i restorana produženo je do ponoći sa sadašnja 22 sata, odlučio je Krizni štab na današnjem zasedanju. Novo radno vreme počeće da se primenjuje od sutra. Bioskopi će, po novoj odluci, raditi i posle 23 sata. Dozvoljava se, takođe, i radno vreme trafika do 00 do 24 sata.

Ove informacije javnosti je saopštila ministarka Darija Kisić Tepavčević, član Kriznog štaba Vlade Srbije.

Odlučeno je i da se poveća dozvoljeni broj učesnika kongresa. Do sada je bilo moguće ovakve događaje organizovati za 100 ljudi, a od sada je odobreno da može da ih bude duplo više, tačnije do 200.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da će biti ukinut besplatni PCR za one koji putuju u Nemačku.

U narednim danima biće doneta odluka o proslavi matura, kao i pravila po kojima bi one mogle da se odvijaju. Kisić Tepavčević se osvrnula i na navode da novi talas stiže na jesen. Ona je navela da jesen dočekujemo jači i da je na nama da imunitet ojačamo do jeseni.

Tokom prethodnog dana u Severnobačkom okrugu (Subotica, Bačka Topola i Mali Iđoš) nisu registrovani novi slučajevi infekcije virusom SARS-CoV-2.

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 248 novih slučajeva koronavirusa, među 8.684 testirana uzorka, a preminulo je 11 osoba.  Od početka pandemije u Srbiji su registrovana 712.472 slučaja korona virusa, a od posledica ove infekcije preminulo je 6.865 ljudi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 9818
Povezane teme

bioskop u Subotici

radno vreme ugostiteljskih objekata

ugostiteljstvo

bioskopska projekcija

korona virus

epidemija korona virusa

ugostiteljski objekti

epidemiološke mere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.