Komentara: 0
Pregleda: 647

Program "Palić - hitovi" na Letnjoj pozornici od 27. do 31. jula

26.07.2024. u 08:27h
Izvor: Subotica.com
Od 27. do 31. jula na Letnjoj pozornici Palić biće predstavljen program "Palić-hitovi" u okviru koga će biti prikazano pet filmskih hitova. Vreme projekcije je od 21h, a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 300 dinara.
Program  "Palić - hitovi" na Letnjoj pozornici od 27. do 31. jula

U subotu, 27. jula biće prikazan film "Dedpul i Vulverin".
Žanr: komedija, akcija, naučna fantastika

Poznati studio ujedinio je svoja dva prepoznatljiva lika, Vulverina i bučnog Dedpula, čiji se putevi ukrštaju kako bi pobedili zajedničkog neprijatelja. Marvelova akciona avantura donosi na bioskopsko platno legendarni herojski dvojac. Poznati studio ujedinio je svoja dva prepoznatljiva lika, Vulverina i bučnog Dedpula, čiji se putevi ukrštaju kako bi pobedili zajedničkog neprijatelja.

U nedelju, 28. jula publika će imati priliku da pogleda "Odvedi me na mesec".
Žanr: komedija, romantični/ljubavni

NASA odlučuje da zaposli Keli Džouns, provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ali Kol Dejvis nije oduševljen njenim pristupom koji mu otežava posao. On je uštogljeni i praznoverni direktor zadužen za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju kasnije uspešno lansiraju, u igru se uključuje i Bela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju sletanje na mesec jer ni po koju cenu ne smeju da dozvole da misija ne uspe…

Ponedeljak, 29. jul rezervizan je za veliki filmski hit "Tornado 2".
Žanr: akcija, triler, avantura

Od producenata uspešnih franšiza Parka iz doba Jure i Indijane Džonsa dolazi novo poglavlje blokbastera iz 1996. godine, koje prati novu generaciju lovaca na oluje. Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku. Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je namami na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za praćenje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih medija, koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluju sa svojom raskalašnom ekipom, što opasnije, to bolje. Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

U utorak, 30. jula biće prikazan film "Jadna stvorenja".
Žanr: romantični/ljubavni, naučna-fantastika

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

U sredu, 31. jula biće prikazan film "Maxxine".
Žanr: krimi, horor

U Holivudu 1980-ih, zvezda filmova za odrasle i ambiciozna glumica Maksin Minks konačno dobija svoju zasluženu slavu. Ali dok misteriozni ubica vreba holivudske starlete, trag krvi preti da otkrije njenu zlokobnu prošlost.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 časova i 2 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 647
Povezane teme

festival evropskog filma palić

revijalni program

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.