Komentara: 7
Pregleda: 2990

Projekat "Budimo asertivni"

03.02.2013. u 03:50h
Izvor: RTV Yueco
Nevladina organizacija “Spot” počela je sa realizacijom projekta “Budimo asertivni” u kom učestvuju psiholozi kao predavači I srednjoškolci kao polaznici ovog projekta. Ovaj dvodnevni projekat podržao je i Grad Subotica, odnosno gradsko veće za omladinu I turizam. Cilj projekta je da se da podrška aktivizmu mladih I da kasnije sami razviju svoje projekte.
Projekat "Budimo asertivni"

Asertivno ponašanje predstavlja zauzimanje za sopstvena prava kroz izražavanje svojih misli, osećanja i uverenja na direktan, iskren i odgovarajući način, istovremeno vodeći računa o pravima drugih. Asertivno ponašanje obuhvata dve vrste uvažavanja: uvažavanje sebe, u vidu izražavanja svojih potreba i želja uz istovremeno uvažavanje potreba i želja druge osobe.

Krajem prošle grad grad je izdvojio iz budžeta milion dinara koji su bili namenjeni nevladinim organizacijama koje se bave pitanjima mladih. Ovo je jedan od projekata koji je grad podržao.

U naredna dva dana, koliko traje realizacija ovog projekta, dvedesetak učenika srednjih škola, razgovaraće sa dilpomiranim psiholozima na temu asertivnog ponašanja, koje bi nakon toga oni mogli da primene I u praksi.

Izvor: RTV Yueco
Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni" Projekat "Budimo asertivni"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2990
Povezane teme

asertivnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.