Komentara: 11
Pregleda: 3593

Projekat za poboljšanje položaja invalida

01.06.2015. u 16:01h
Izvor: RTV City
Državni sekretar u ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević posetio je danas Gradsku organizaciju invalida rada Subotice gde se sastao sa predsednikom Stankom Nimčevićem.
Projekat za poboljšanje položaja invalida

Poseta je upriličena povodom realizacije projekta „Poboljšanje životnih uslova osoba sa invaliditetom putem ostvarenja stečenih prava“, kojim je Gradska organizacija dobila sredstva u iznosu od 332 hiljade dinara.

Projektom je predviđeno uvođenje info linije i angažovanje osoba koje će invalidima rada i drugim osobama sa invaliditetom pružati informacije o načinu ostvarivanja zakonski zagarantovanih prava, poput prava na zdravstvenu zaštitu, zapošljavanje i druge mogućnosti.

Istovremeno, biće sprovedeno istraživanje o uslovima života invalida rada, a izradiće se i informator o pravima osoba sa invaliditetom.

Izvor: RTV City
Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida Projekat za poboljšanje položaja invalida
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 3593
Povezane teme

Nenad Ivanišević

invalidi rada

milimir vujadinović

stanko nimčević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.